Balti riigid arutlevad Venemaa ja Valgevene maismaatranspordi sulgemise üle

Copy
Vene numbrimärgiga veoautod Viljandis Piiri tänaval. Nädal tagasi võis Viljandi viljasalve väravas näha Venemaa numbrimärkidega veokeid, mis tõid siia oma kodumaalt maisi. Eestist Venemaale vilja ja muud toidukraami viia ei tohi, vastupidiseks äriks on piir aga avatud.
Vene numbrimärgiga veoautod Viljandis Piiri tänaval. Nädal tagasi võis Viljandi viljasalve väravas näha Venemaa numbrimärkidega veokeid, mis tõid siia oma kodumaalt maisi. Eestist Venemaale vilja ja muud toidukraami viia ei tohi, vastupidiseks äriks on piir aga avatud. Foto: Elmo Riig

Ukraina infrastruktuuri ministeerium Poolal ja Balti riikidel sulgeda piirid Venemaa ja Valgevene maanteekaubaveole. Lõplik otsus võib selguda lähipäevil. 

Ukraina infrastruktuuri minister Oleksandr Kubrakov palus möödunud nädalal Eesti, Läti, Leedu ja Poola kolleege sulgema maismaavedu Venemaalt ja Valgevenest. 

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium kinnitas, et Balti riigid ja Poola tegid ettepaneku maismaa- ja meretranspordi lisasanktsioonideks Euroopa Liidu üleselt. «Hetkel seda Euroopa ega Eesti tasandil veel otsustatud ei ole, kuid arutelud sel teemal jätkuvad,» kinnitas avalike suhete nõunik Taavi Audo. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles