Nelja pojaga karupere virgus talveunest

Postimees
Copy
Lõõla jahtkonna liige Madis Reinpõld jagas teisipäeval salvestatud rajakaamerapilti haruldasest, nelja mulluse pojaga karuperest, kes juba talveunest ärganud.
Lõõla jahtkonna liige Madis Reinpõld jagas teisipäeval salvestatud rajakaamerapilti haruldasest, nelja mulluse pojaga karuperest, kes juba talveunest ärganud. Foto: Foto: Madis Reinpõld/Rajakaamera

Teisipäeva keskpäeval Järvamaal Lõõla kandi jahimaadel rajakaamerate vaatevälja jäänud nelja pojaga karupere annab tunnistust, et kuu aja eest aasta loomaks kuulutatud karudele on kevad saabunud ja magus talveuni saanud otsa.

Järvamaal Lõõla kandi jahimaadel üleeile keskpäeval rajakaamerate vaatevälja jäänud nelja pojaga karupere annab tunnistust, et kuu aja eest aasta loomaks kuulutatud karudele on kevad saabunud ja magus talveuni otsa saanud.

«Viimasel nädalal on märgata karude aktiivsemaks muutumist ehk nad on ärganud talveunest. Mõni päev varem märkasime suurt isakaru ja kolme pojaga karupere ning arvasime, et mullusest nelja pojaga perest on üks otsa saanud või nad on meie maadelt kuhugi mujale kolinud, aga eile ilmus siiski ka suur pere välja,» rääkis Lõõla jahtkonna liige Madis Reinpõld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles