Suurt kevadsooja lähipäevad veel ei too

BNS
Copy
25.03.2021, Tallinn. Kevad Paljassaares.  Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
25.03.2021, Tallinn. Kevad Paljassaares. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Konstantin Sednev/Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi suurt kevadsooja lähipäevil veel oodata ei ole.

Kolmapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub valdavalt loodetuul 1-7 m/s. Külma on 1-6 kraadi, rannikul tuleb kuni kraad sooja. Päeva jooksul lääne poolt alates pilvkate aeglaselt tiheneb, õhtul on saartele oodata vihmasadu. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, õhtul pöördub saartel lõunakaarde 4-9 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kohati 5 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, kohati tuleb sekka lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 2-7, saartel ja läänerannikul 5-10 m/s. Sooja on 1-4 kraadi, öö hakul Kirde-Eestis tuleb aga kuni 2 kraadi külma. Päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab peamiselt vihma. Puhub lõunakaare tuul 4-10 m/s, õhtul pöördub saartel loodesse. Sooja on 5-10 kraadi.

Reede öösel on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma ja lörtsi. Tuul pöördub kõikjal loodesse ja tugevneb 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, lörtsi, õhtupoolikul ka lund. Puhub loode- ja põhjatuul 6-12, puhanguti 14, saartel ja rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles