Lasnamäe linnaosa kutsub elanikke talgutele

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Talgud.
Talgud. Foto: Andres Haabu

Lasnamäe linnaosa elanikke oodatakse talgutele, mis toimuvad Pae Pargis, Vormsi rohealal, Katleri-Paasiku piirkonnas, Lasnamäe tänava ääres, Laagna tee nõlval ja Raadiku piirkonnas.

«Sel aastal korraldame talgud koostöös kohalike inimeste ja organisatsioonidega viies erinevas kohas. Ma julgustan seekord ühinema ka nendel elanikel, kes seni ei ole veel meie koristustöödega liitunud. Talgutel osalemine on hea võimalus üheskoos enda kodukohta puhtamaks muuta. Kõigil soovijatel on võimalik anda enda panus Lasnamäe paremaks muutmiseks,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko.

Talgud toimuvad:

21. aprillil kella 13-15 Pae Pargis (kogunemine Pallasti 54 hoone juures)

23. aprillil kella 12-15 Vormsi rohealal (kogunemine mänguväljakul)

23. aprillil kella 12-15 Katleri-Paasiku piirkonnas (kogunemine Paasiku 28 nurga juures)

24. aprillil kella 12-15 Lasnamäe tänava ääres, Laagna tee nõlval (kogunemine Lasnamäe tn 31 parkimisplatsil, Lasnamäe tn 38 maja juures)

24. aprillil kella 12-15 Raadiku piirkonnas (kogunemine Raadiku parkimismaja ja Raadiku 8b/1 vahel).

Koristustöödes osalevad linnaosa valitsuse liikmed, Majaka-Sikupilli ja Katleri-Paasiku kogukonnad, Lasnamäe noortenõukogu ja noortekeskus. Vormsi roheala talgud korraldatakse koostöös Tallinna linna ja MTÜ-ga Rohelinn välisprojekti «GoGreenRoutes» raames, kus saab osaleda põnevas «Clean games» koristusmängus.

Linnaosavalitsus varustab talgulisi vajalike töövahenditega ning tagab ka kogutud prügi äraveo. Talgutööde lõpus saavad kõik talgulised ka väikest kehakinnitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles