Bigbanki peatreenerina jätkab Alar Rikberg

Lenel Karu
Copy
Eesti meistriks tulnud Bigbank Tartu peatreener on kolm aastat olnud Alar Rikberg.
Eesti meistriks tulnud Bigbank Tartu peatreener on kolm aastat olnud Alar Rikberg. Foto: Margus Ansu

Hiljuti lõppenud hooajal kolm tiitlit võitnud Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonda juhendab ka järgmisel aastal Alar Rikberg, kellele see tähendab neljandat järjestikust aastat meeskonnas, neist kolmel aastal on ta kandnud peatreeneri rolli.

«Klubi soovis kõigepealt paika saada peatreeneri ja seejärel alustada üheskoos meeskonna komplekteerimist järgmiseks aastaks. Mitmed head mängumehed siirduvad välisliigadesse, kuid kindlasti saame kokku korraliku satsi. Mind motiveerib võimalus töötada ka uute noormängijatega ning näha, kui kaugele üheskoos jõuame,» selgitas Rikberg.

Lisaks andis klubi teada, et plaanib järgmisel hooajal osaleda taas eurosarjas. Tartlased alustasid lõppenud hooajal pärast aastaid pausi uuesti meistrite liigas mängimist ning eriti meeldejäävad mängud peeti maailma ühe tugevama klubi Kaasani Zeniidiga.

Meeskonna mänedžeri Hendrik Rikandi sõnul jätkab Bigbank Tartu kirkaimate medalite eest võitlust. «Meeskonnaga on liitumas mitmed noormängijad, samas tahame säilitada suure osa tänavusest koosseisust,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles