Töötukassa nõukogu pani ametisse kaks uut juhatuse liiget

BNS
Copy
Töötukassa. Foto on illustreeriv.
Töötukassa. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Eesti Töötukassa nõukogu otsusel asuvad reedest juhatuse liikmeteks Sirlis Sõmer-Kulli ja Brit Rammuli. Sõmer-Kulli ja Rammuli ametiaeg kestab neli aastat, teatas töötukassa.

Eesti Töötukassa nõukogu esimehe Arto Aasa sõnul on Brit Rammul kui ka Sirlis Sõmer-Kull kogenud sotsiaalvaldkonna juhid, kes annavad töötukassa meeskonda olulise ja vajaliku täienduse.

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnul on töötukassal nii täna kui ka tulevikus ees mitmed suured väljakutsed, mille lahendamiseks valiti juhatusse just töövaldkonda väga hästi tundvad inimesed. «Mul on siiralt hea meel, et nad soovivad panustada vastutusrikkas ja riigi arengut mõjutavas valdkonnas tegutseva organisatsiooni eestvedamisse,» lisas Paavel.

Sirlis Sõmer-Kull hakkab vastutama tööotsijate ja tööandjate ning töövõime hindamise valdkonna eest. Kindlustushüvitiste, töötutoetuse, töövõimetoetuse ning ettevõtluse alustamise toetuse valdkondade eest hakkab vastutama juhatuse liige Brit Rammul.

Sirlis Sõmer-Kull on sotsiaalvaldkonnas tegutsenud juba enam kui 20 aastat, juhtides sotsiaalministeeriumi hoolekande osakonda, olles eksperdina ametis nii Tervise Arengu Instituudis kui ka Eesti Puuetega Inimeste Kojas. Kolm viimast aastat on Sirlis Sõmer-Kull juhtinud MTÜ Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsiooni. Töötukassas on ta alates 2013. aastast, olles kaasatud töövõimereformi välja töötamisse ja ellu viimisesse.

Brit Rammul on üle 10 aasta töötanud sotsiaalministeeriumi töövaldkonnas ja osalenud tööhõivepoliitika strateegilises planeerimises.

Eesti Töötukassa kõrgeim juhtimisorgan on kuueliikmeline nõukogu, tegevjuhtimise eest vastutab neljaliikmeline juhatus, mille reedel ametisse asuvasse koosseisu kuuluvad juhatuse esimees Meelis Paavel ning juhatuse liikmed Reelika Leetmaa, Sirlis Sõmer-Kull ja Brit Rammul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles