Vene nimi tekitas auto varuosade ostmisel ootamatu tõrke (3)

Margus Martin
, ajakirjanik
Copy
Rakveres autoremonditöökoda pidav ettevõtja Vladimir Antonov sattus hiljuti kentsakasse olukorda, sest tal ei õnnestunud internetioksjonilt soetatud varuosade eest tasuda.
Rakveres autoremonditöökoda pidav ettevõtja Vladimir Antonov sattus hiljuti kentsakasse olukorda, sest tal ei õnnestunud internetioksjonilt soetatud varuosade eest tasuda. Foto: Ain Liiva

Rakveres ettevõtjana tegutsev Vladimir Antonov sattus hiljuti osta.ee veebikeskkonnas korraldatud oksjonil kentsakasse olukorda, kui pank soovis enne kauba eest teostatud pangaülekande protsessimist temalt nii tehingu kui ka müüja kohta üksikasjalikumat infot.

Segadust ei tekitanud Antonovi arvates mitte niivõrd makse selgitusse märgitud sõna «pihustid», mis tähistasid konkreetseid Ford Transiti tarbeks soetatud masina varuosi, kui just tehingupartneri slaavi päritolu nimi Ivanov. Tehingu summa oli seejuures 160 eurot.

«Tahtsin osta internetist autole pihustid. Kandsin oma Luminori arvelt kodanikule raha üle ja märkisin selgitusse, mille eest. Pangalt tuli kiri, et minu makse on peatatud. Paluti selgitada, mille eest maksan, ja kuna saaja on slaavi päritolu, siis sooviti teada ka tema kodakondsust, sünniaega,» kõneles Vladimir Antonov.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles