Koolijuht pigistas õpilasega seksinud õpetaja tausta asjus silma kinni

Copy
Õpetaja, keda süüdistati mitmetes eetilistes väärtegudes, jätkas koolis tööd, vaatamata sellele, et nii koolijuht kui ka Tallinna haridusamet olid sündmustega kursis. Pildil Tallinna Mustjõe gümnaasium.
Õpetaja, keda süüdistati mitmetes eetilistes väärtegudes, jätkas koolis tööd, vaatamata sellele, et nii koolijuht kui ka Tallinna haridusamet olid sündmustega kursis. Pildil Tallinna Mustjõe gümnaasium. Foto: Madis Veltman

Naisõpetaja, kes kannab tingimisi karistust alaealise alkoholile kallutamise ja kehalise väärkohtlemise eest, jätkas inglise keele õpetamist, ehkki oli karmi süüdistusega kohtu all – seaduse järgi oli kõik korrektne. Koolijuht ning Tallinna haridusamet olid asjaga kursis.

Kaks aastat tagasi, kui kohtuprotsess polnud alanudki, kirjutas Postimees 30ndates eluaastates naisõpetajast, kellel tekkis aastaid tagasi intiimsuhe Narva koolis õppinud 14-aastase tüdrukuga. «Ta juhtis kogu mu elu. Me võisime tundide kaupa Messengeris (kiirsõnumite vahetamise koht – toim) vestelda, ta ütles mulle ilusaid sõnu ja kiitis mind,» rääkis neiu toona Postimehele, lisades, et õpetaja oli tugev manipuleerija. Kehalise väärkohtlemise süüdistusest neiu aga täpselt aru ei saanud. «Peksnud ta küll mind ei ole, võib-olla oli küsimus selles, et ta küünistas kirehoos tugevalt mu selga,» oletas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles