Sillalt allahüppamist kavandanud tüdruku päästmine tõi kahele patrullpolitseinikule tubli teo tiitli

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Prefekt Joosep Kaasik tunnustas eile Tubli Tegu tiitliga Ida-Harju patrullpolitseinik Raidot ja Kert-Hendrikut.
Prefekt Joosep Kaasik tunnustas eile Tubli Tegu tiitliga Ida-Harju patrullpolitseinik Raidot ja Kert-Hendrikut. Foto: Põhja prefektuur

Põhja prefekt Joosep Kaasik tunnustas eile tubli teo tiitliga Ida-Harju patrullpolitseinikke Raidot ja Kert-Hendrikut, kes märtsi lõpus reageerisid väljakutsele, kus üks neiu ähvardas sillalt alla hüpates teha enesetapu.

Raido ja Kert olid sündmuskohal väga kiiresti. «Kuigi alguses ei paistnud silla peal kedagi olevat, otsustasime selle siiski igaks juhuks läbi sõita. Siis nägime, et inimene on ääre peal,» kirjeldas Raido juhtunut.

Politseinikud jooksid neiu juurde, võtsid ta kätest kinni ning proovisid teda tagasi silla peale tõmmata. Kohe see ei õnnestunud, sest tüdruk ei tahtnud päästetud saada. Patrull kutsus appi läheduses olnud kaks meest ning neljakesi said nad tüdruku silla peale tagasi. Paraku soovisid patrulli abistanud mehed jääda anonüümseks.

Enne seda kui kiirabi ta haiglasse toimetas, avaldas tüdruk oma päästjatele tänu ning rääkis politseinikele, et ta elus on palju probleeme, mistõttu ta otsustas enesetapu teha. 

«Hea töö, Raido ja Kert! Teie kiire reageerimine ning kindel tegutsemine aitas päästa ühe keerulises olukorras noore inimese elu!» tunnustas Põhja prefektuur kolleege sotsiaalmeedias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles