SKEEM ⟩ Euroopa päeva kontsert sulgeb liikluse Rävala puiesteel

Postimees
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Tallinna kesklinnas välisministeeriumi hoone ees Euroopa päeva puhul korraldatava kontserdi tõttu suletakse täna alatest kella 18.30 kuni keskööni liikluseks Rävala puiestee Lembitu ja Lauteri tänava ristmik ning Teatri ja Islandi väljak.

Sel ajal muutub ajutiselt ka bussiliinide 3, 15, 16, 17, 17A, 23, 31, 42, 54, 56, 67 ja 68 ning trolliliini 1 ja 3 liikumistee – suletud on Lembitu ja Lauteri tänava lõik Rävala puiestee ja Kauka tänava vahel.

Liiklusmuudatuste ning ühistranspordi ümbersuunamise tõttu tuleks kesklinnas sihtkohta jõudmiseks arvestada tavapärasest oluliselt suurema ajavaruga.

Bussiliin 3 sõidab ümberkorralduste ajal Laikmaa tänavalt Liivalaia tänavale ja vastupidi Rävala puiestee kaudu.

Bussiliin 15 sõidab Viru keskusest Rävala puiesteele Narva maantee ja Laikmaa tänava kaudu ning Rävala puiesteelt Viru keskuse poole Laikmaa tänava kaudu. 

Bussiliin 16 sõidab Tallinn-Väikse suunal Vabaduse väljakult Liivalaia tänavale Estonia puiestee, Laikmaa tänava, Rävala puiestee ja Liivalaia tänava kaudu ning Väike-Õismäe suunal Liivalaia tänavalt Vabaduse väljakule Rävala puiestee, Laikmaa ja Gonsiori tänava ning Estonia puiestee kaudu.

Bussijaama suunal sõitvad bussiliinid 17, 17A ja 23 pööravad pärast Vabaduse väljaku peatust Kaarli puiesteelt Pärnu maanteele ning sõidavad sealt edasi Liivalaia ja Juhkentali tänavale. Kadaka suunal sõidavad need bussiliinid Juhkentali tänavalt Vabaduse väljakule Liivalaia tänava, Rävala puiestee, Kaubamaja tänava ja Estonia puiestee kaudu. 

Liiklus on suletud skeemil pruuni ja punasega märgitud alal.
Liiklus on suletud skeemil pruuni ja punasega märgitud alal. Foto: Tallinna linnavalitsus

Bussiliinide 31 ja 56 lõpp-peatus kesklinnas on ajutiselt Estonia peatus, kus tavapäraselt peatuvad bussiliini 24A bussid.

Bussiliin 42 ning trolliliinid 1 ja 3 sõidavad Kaubamaja juurest Vabaduse väljakule Kaubamaja tänava, Rävala puiestee, Laikmaa ja Gonsiori tänava ning Estonia puiestee kaudu.

Bussiliin 54 lõpp-peatus kesklinnas on ajutiselt Kaubamaja peatus (bussiliini 23 peatus Kaubamaja-poolsel küljel), kesklinna suunal sõidavad bussid Kaubamaja peatusse Liivalaia tänava, Rävala puiestee ja Kaubamaja tänava kaudu. Kurina suunal liiguvad bussid Kaubamaja peatusest Juhkentali tänavale Kaubamaja tänava, Estonia puiestee, Georg Otsa tänava, Pärnu maantee ja Liivalaia tänava kaudu.

Bussiliinide 67 ja 68 lõpp-peatus kesklinnas on ajutiselt Estonia peatus, kus tavapäraselt peatub bussiliin 24A. Estonia suunal liiguvad bussid Gonsiori tänavalt ajutisse lõpp-peatusse ja tagasi Estonia puiestee kaudu.

Ümbersõitudel peatuvad bussid kõikides liikumisteele jäävates bussipeatustes, välja arvatud liinid 17, 17A, 23 ja 54, mis ei peatu Pärnu maanteel Kosmose peatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles