«See suhe lõpeb mitme fotosessiooni või meist ühe surmaga!»

Kerttu Kirjanen
, ajakirjanik
Copy
Foto: Erakogu

Eestis tegutsev fotograaf, kelle kaamera ette jõuavad peamiselt noored tüdrukud, ootab klientidelt alasti poseerimist, pakub neile pildistamise ajal veini ning saadab kohatuid sõnumeid.

Internetis levivad noorte naiste kogemusesd seoses fotograaf Karmo Koppeliga, kes on mitmele alaealisele seksuaalse alatooniga sõnumeid saatnud. Üks pildistatavatest on ka pöördunud uimastamisekahtlusega politseisse. Koppel ei ole enda sõnul alaealistele kohatuid sõnumeid saatnud ning lükkab ümber ka väited, nagu oleks ta kedagi pildistamise ajal uimastanud.

«Ta hakkas mulle sotsiaalmeedias kirjutama privaatselt. Ütles, et mul on super keha ja tahaks mind pildistada. Ta uuris, kas saadaksin talle endast pildi. Ma muidugi ei saatnud. Seejärel hakkas ta jälle kirjutama, et mul paistab olevat kena keha, mõnusalt sile ja graatsiline kõht. Kui ma midagi talle ei vastanud, siis kirjutas, et ootab ikka. Kui küsisin, et mida, siis vastas, et pilti – midagi julget ja kuuma. Ta kirjutas ka, et liibuvad kleidid mu seljas on eriti seksikad ning pildistamisele võiksin need kaasa võtta, siis saaksin need seljast ära võtta,» rääkis Triin (nimi muudetud) oma kogemusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles