ERR-i nõukogu kinnitas uue juhatuse, liikmete seas ka esimeheks pürginud Mart Luik (1)

Margus Paaliste
, ajakirjanik
Copy
Mart Luik valiti ERRi juhatuse liikmeks.
Mart Luik valiti ERRi juhatuse liikmeks. Foto: Konstantin Sednev

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) nõukogu kinnitas täna toimunud koosolekul juhatuse koosseisu järgmiseks viieks aastaks. Ainsana jätkab senisest juhatusest Joel Sarv, liikmete hulgast leiab ka esimeheks kandideerinud Mart Luige (Isamaa).

Juhatuse esimehe Erik Roose ettepanekul nimetas nõukogu ERR-i juhatuse liikmeteks Tiina Kaalepi, Toomas Luhatsi, Mart Luige ja Joel Sarve.

«Rahvusringhäälingut ja juhatust ootab eest töörohke periood ERR-i missiooni elluviimisel. Lahendamist vajavad nii eelarvelised küsimused kui ka toimepidavuse tagamine. Kõige selle juures on oluline hoida silme ees ülesannet pakkuda jätkuvalt kõige kvaliteetsemat, mõjukamat ja usaldusväärsemat eestikeelset ajakirjanduslikku sisu maailmas,» märkis Roose.

«Lahkuv juhtkond on teinud suurepärast tööd ja toonud rahvusringhäälingu auditooriuminumbrid rekordtasemetele, mille eest tuleb kõiki siiralt tunnustada!» Ta lisab, et kõik uude juhatusse nimetatud inimesed on laiapõhjalise meediakogemusega, sh on neil kõikidel varasem tööalane kokkupuude ERR-iga.

Senisest juhatusest jätkab ainsana Sarv. Ka Kaalep on varem ERR-i juhatusse kuulunud, seda aastatel 2009-2012. Luhats töötab hetkel rahvusringhäälingu hanketoimetuse ja voogedastusprogrammi Jupiter juhatajana. Tallinna linna ettevõtlusdirektori ametit pidav Luik kandideeris kuu aega tagasi koos Roose ning endise Postimehe peatoimetaja Merit Kopliga ERR-i juhatuse esimeheks.

ERR-i uue juhatuse ametiaeg algab 1. juunil. Vastavalt Eesti Rahvusringhäälingu seadusele nimetatakse juhatus ametisse viieks aastaks.

Samuti valis ERR-i nõukogu täna endi seast esimehena jätkama Rein Veidemanni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles