Nõmmel tutvustatakse Hiiu staadioni projekteerimistingimusi

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Hiiu staadion.
Hiiu staadion. Foto: Jukko Nooni

Nõmme linnaosavalitsus kutsub kõiki huvilisi Hiiu staadioni (Harku 62) projekteerimistingimuste eelnõu tutvustavale avalikule arutelule.

Avalik arutelu toimub 25. mail kell 17.30 Nõmme linnaosa valitsuse aulas, Valdeku 13.

Nõmme linnaosavanema Lauri Paeveeri sõnul on Hiiu staadioni tulevikust räägitud pikalt ning erinevatel osapooltel on välja kujunenud oma ootused ja lootused. «Tänaseks on meil olemas projekteerija ja alaliidu nägemus sellest, milline võiks staadion lähemas tulevikus välja näha. Samas puudutab staadioni projekteerimisplaan otseselt nii kohalikke elanikke kui ka teisi kasutajate ringi kuuluvaid inimesi. Mistõttu soovimegi koos kogukonnaga ideedele otsa vaadata ja oma mõtted lauale tuua,» selgitas Paeveer.

Planeeringu eesmärgiks on olemasoleva staadioni rekonstrueerimine kaheks kunstmurukattega jalgpalliväljakuks ning valgustuse ja uute piirete rajamine, sissesõidutee, parklate ja kõnniteede rekonstrueerimine. Kõiki eskiisis soovitud lahendusi realiseerida ei saa, seega on tegemist esialgse visiooniga.

Eelnõuga saab tutvuda Nõmme linnaosavalitsuse infosaalis ning materjalid on kättesaadavad ka Nõmme linnaosavalitsuse kodulehel.

Eelnõud tutvustav avalik arutelu toimub 25. mail kell 17.30 Nõmme linnaosavalitsuse aulas, Valdeku 13. Samaaegselt toimub ülekanne Nõmme linnaosavalitsuse Facebooki lehel.

Eelnõu avalik väljapanek toimub 25. maist kuni 3. juunini. Vastava perioodi jooksul on võimalik eelnõu kohta esitada arvamusi ning ettepanekuid e-posti aadressil nomme@tallinnlv.ee või kirjalikult Nõmme linnaosavalitsuse infosaalis aadressil Valdeku 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles