Haaberstis hakkab joodikuid ohjeldama turvafirma

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Haaberstis alustas tööd turvafirma patrull.
Haaberstis alustas tööd turvafirma patrull. Foto: Haabersti linnaosavalitsus

Haabersti linnaosas aitab avalikku korda tagada turvafirma Forus Security, mille ülesanne on ennetada avaliku korra rikkumisi.

Turvafirma peamine tähelepanu on suunatud Nurmenuku ja Järveotsa keskuste, Kullerkupu kaupluse ning Õismäe tiigi, Järveotsa ja Harku järve puhkealade ning suuremate mänguväljakute ümbruses avaliku korra tagamisele.

«Peamiseks probleemiks linnaosas on avalikus kohas alkoholi tarvitavad kodanikud, keda ilusad ilmad on õue meelitanud. Varasematel aastatel on koostöö turvafirmaga olnud tulemuslik ning avalikus kohas napsitajad vähem,» ütles Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov.

«Turvafirma patrullekipaaži põhirõhk on avalikus kohas alkoholi tarbimise keelust kinnipidamise kontrollimine ning linnarajatiste ja -inventari vandalismi ja rüüstava tegevuse takistamine. Turvateenuse osutamine toimub igapäevaselt ja sisaldab nii jalgsi patrullimist kui ka autopatrulli tööd. Teenuse osutamisel tehakse tihedat koostööd politsei ja munitsipaalpolitseiga,» rääkis linnaosavanem.

«Vajadus pakkuda täiendavat turvatunnet ning tuge nii elanike kui vara ohutuse tagamisel on väga tervitatav. Saame siin olla abiks oma kogenud turvatöötajatega, kes teevad tihedat koostööd politseiga probleemsete piirkondade kohta info jagamisel. Lisaks aitame vajadusel kaasa muude võimalike ohtude kiirele kõrvaldamisele, muuhulgas on meie ülesandeks teavitada avatud kaevuluukidest,» lisas Forus Security mobiilsete teenuste valdkonnajuhi Kristo Konks.

Forus Security valvab Haaberstis korra järele 23. maist kuni 15. septembrini. Teenuse maksumus kogu perioodiks on 12 212 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles