Nõmme linnaosa vanem lahkub lapse tervise tõttu ametist

Postimees
Copy
Lauri Paeveer.
Lauri Paeveer. Foto: Tairo Lutter

Nõmme linnaosa vanem Lauri Paeveer andis teada, et lahkub ametist oma lapse tervisliku olukorra tõttu. Ta jätkab tööd Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimehena ning osaleb järgmistel Riigikogu valimistel.

Paeveeri sõnul on viimased pool aastat olnud tohutult põnev väljakutse, kuid lapse haiguse tõttu tuleb täna seada perekond esikohale.

«Perekond on alati kõige tähtsam ning Nõmme ja selle elanikud väärivad juhti, kes suudab täielikult tööle pühenduda. Nõmme linnaosa vanemana sain näha linna valitsemise köögipoolt, kogesin inimeste muresid ja rõõme, kohtusin paljude huvitavate inimestega ning panustasin paljudesse olulistesse projektidesse. Olen siiralt tänulik niisuguse võimaluse eest. Aitäh kõigile, kellega tegin linnaosa vanemana koostööd,» lisas ta.

Lauri Paeveeri sõnul kavatseb ta ka edaspidi panustada nii linnaosa arengusse kui Sotsiaaldemokraatliku Erakonna tegemistesse.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna piirkonna juht Raimond Kaljulaid ning Tallinna Linnavolikogu esimees Jevgeni Ossinovski tutvustavad ajakirjanikele uut linnaosa vanema kandidaati kolmapäeval, 25. mail kell 10.00 Nõmme raudteejaama juures.

Raimond Kaljulaidi sõnul on erakond Lauri Paeveerile tema tehtud töö eest väga tänulik. Samas mõistavad piirkonna juhatuse liikmed igati, miks Paeveer ei saa praeguses ametis jätkata.

«Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna ülesanne on nüüd võimalikult kiiresti pakkuda välja kandidaat Nõmme linnaosa vanema ametisse. See on meie vastutus Nõmme elanike ees. Oleme selleks valmis. Kandidaadi valikul lähtume eelkõige Nõmme elanike ootustest linnaosa juhtimisele ja arengule,» lisas Kaljulaid.

Vastavalt Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna juhtimise koalitsioonileppele kuulub Nõmme linnaosa vanema koht sotsiaaldemokraatidele.

Tallinna Linnavalitsus kinnitas Lauri Paeveeri ametisse 8. detsembril 2021.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles