FOTOD ⟩ Tuukrid leidsid Pirita jõest kaks pürotehnilist raketimootorit (1)

BNS
Copy

Päästeameti demineerimiskeskus korraldas teisipäeval Pirita jões tuukritööd, mille käigus kontrolliti üle ligi 250-meetrine jõelõik ja leiti kaks pürotehnilist raketimootorit ning ühe relvataoline eseme, mis anti üle politseile. Lisaks tõid tuukrid jõest välja ligi 300 kilogrammi prügi.

Päästeameti demineerimiskeskuse nõuniku Arno Pugoneni sõnul olid ühised tuukritööd muuhulgas ka heaks võimaluseks harjutada omavahelist koostööd teiste ametkondadega. Lisaks päästeameti demineerimiskeskuse sukeldujatele osalesid tuukritöödel politsei- ja piirivalveameti K-Komando sukeldumismeeskond ning Mereväe tuukrid.

«Seekord lahingumoona ei leitud, kuid Pirita jõgi sai tänu meie töödele tunduvalt puhtamaks,» tõdes Pugonen ning lisas, et kindlasti jätkatakse plaaniliste demineerimistöödega ka edaspidi.

Politsei eriüksuse juhi Hannes Perki sõnul toetas eriüksuse sukeldumismeeskond päästeameti demineerimiskeskuse kolleege jõest lõhkekehade otsimisel. «K-Komando koostöö demineerimiskeskusega on pikaaegne ning mul on hea meel, et lisaks tavapärasele koostööle lõhkeainete valdkonnas, saime seekord abiks olla ka oma sukeldujatega. Pirita jõgi sai ohutumaks ja puhtamaks,» lausus Perk.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles