Joobes juht tekitas Tallinna kesklinnas avarii ja seiskas trammiliikluse

Postimees
Copy
Avarii Pärnu maanteel, mis seiskas trammiliikluse. Foto on illustreeriv.
Avarii Pärnu maanteel, mis seiskas trammiliikluse. Foto on illustreeriv. Foto: Liis Treimann

Politsei- ja piirivalveamet teatas, et Tallinna kesklinnas juhtus täna õnnetus, kus joobes juht kaotas sõiduauto juhitavuse, tekitades vigastusi kahele teisele sõiduautole. Trammiliiklus oli avarii tõttu tund aega suletud. 

«Täna kell 15:33 sai häirekeskus teate, et Tallinna kesklinnas Pärnu mnt 104 juures kaotas kesklinna poolt tulnud sõiduauto Volkswagen juhitavuse, sõitis esialgsetel andmetel vastu betoonist teepiiret, seejärel vastu posti ning maandus trammiteel,» teatas Põhja prefektuuri avariipolitseinik Silver Aljas.

Inimesed viga ei saanud, küll aga said lisaks kergemaid vigastusi kaks sõiduautot, Audi ja Škoda. Trammiliiklus oli suunaga kesklinna poole tund aega suletud.

Aljas lisas, et Volkswagenit juhtinud 33-aastasel mehel olid joobetunnused. Joobe suuruse selgitab välja ekspertiis.

«Alkoholi tarbinud mootorsõidukijuhid on liikluses väga suureks ohuks - seda nii teistele liiklejatele kui iseendale. Enne rooli taha istumist peab olema kindel enda kainuses. Sõidukit ei tohi lasta juhtima ka joobetunnustega sõpra või tuttavat,» pani Aljas südamele.

«Kui mõistlik jutt ei aita ning inimene soovib siiski alkoholi tarbinuna sõitma minna, tuleb helistada numbril 112 ning sellest teada anda. See ei ole kaebamine, vaid võimaliku traagiliste tagajärgedega liiklusõnnetuse ära hoidmine.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles