Parvlaev Regula alustab lisareise

BNS
Copy
Parvlaev Regula
Parvlaev Regula Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Vastavalt transpordiametiga sõlmitud lisakokkuleppele on TS Laevade parvlaev Regula valmis lisareisideks Virtsu–Kuivastu liinil suurema nõudlusega päevadel 1. juunist kuni 31. augustini.

TS Laevad teeb lisareise juhul, kui graafikujärgsest reisist on maha jäänud vähemalt 200 liinimeetrit sõidukeid, mille üleveoks on ostetud pilet põhilaeva graafikujärgsele reisile, teatas ettevõte.

TS Laevade juhatuse liige ja teenindusvaldkonna juht Ave Metsla soovitas nii Saaremaa, Muhumaa kui ka Hiiumaa elanikel ja nende saarte külastajatel oma sõidud varakult planeerida ning pigem soetada graafikujärgsetele reisidele pilet ette e-teenindusest. «Nii saab vältida tarbetut ooteaega sadamates. Tuletan ka meelde, et populaarne suursaartele sõitmise aeg – jaanipäeva nädal – on varsti käes. Praegu on selleks ajaks veel piisavalt e-pileteid saada, kuid ilmselt mitte kauaks,» lisas ta.

Vastavalt TS Laevade ja transpordiameti vahel sõlmitud lisakokkuleppele tellib transpordiamet kuni 536 lisareisi parvlaevaga Regula Virtsu–Kuivastu liinil juunist kuni  augusti lõpuni. Transpordiametil on võimalus pikendada lisareiside tellimust kuni 2. oktoobrini.

TS Laevad teenindab Virtsu–Kuivastu liini parvlaevadega Tõll ja Piret ja Rohuküla–Heltermaa liini parvlaevadega Leiger ja Tiiu. Ettevõtte laevastikku kuulub ka parvlaev Regula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles