Kotka: muudatusettepanekute menetlemine tähendab ööd ja päevad istumist (1)

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy
Siret Kotka
Siret Kotka Foto: Tairo Lutter

Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimehe Siret Kotka (Keskerakond) sõnul hakkab komisjon homme arutama, kuidas lastetoetuse eelnõule tehtud tuhandete muudatusettepanekutega edasi minna. 

Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimehe Siret Kotka teatel loetakse muudatusettepanekud esmalt üle, et kindlaks teha, kui palju neid on ja homme koguneb komisjon arutama, mis neist edasi saab. 

«Sarnaste muudatusettepanekute kokkupanemine võimaldab seda arvu küll vähendada, aga see eeldab nii algatajate kui ka komisjoni liikmete ühist tahet, ja võib-olla neid ei olegi võimalik kokku panna,» ütles Kotka.

Kotka hinnangul näitab kaks tuhat muudatusettepanekut väga selgelt, et Reformierakond on laste ja perede toetamise vastu. «Kui need oleksid olnud konstruktiivsed ettepanekud, ei oleks neid kaks tuhat, vaid viis kuni kümme,» lausus Kotka ja lisas, et nii suure hulga muudatusettepanekute menetlemine tähendab kindlasti suurt arvu riigikogu lisaistungeid.

«Mina saan aru, et erinevatel erakondadel selline tahe on olemas, nii et kui on vaja lisaistungeid teha, siis me teeme seda,» kinnitas ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles