OTSEPILT Presidendi kantselei ees tähistatakse lastepäeva

Postimees
Copy
Presidendi kantselei hoone Kadriorus.
Presidendi kantselei hoone Kadriorus. Foto: Mihkel Maripuu

Kadriorus presidendi kantselei esisel lipuväljakul toimub täna heategevuslik lastepäev «Lastega ja lastele», kus astuvad üles muusikud ja tantsijad.

President Alar Karis ja õiguskantsler Ülle Madise annavad laureaatidele üle tunnustusauhinnad. Sündmust saab jälgida otseülekandena Postimehe vahendusel.

Esinevad Eesti Raadio laululapsed, Estonia poistekoor Juhanid, Vanalinna hariduskolleegiumi viiuldajate ansambel Võlukeeled, Ariadne, Andreas Poom, Karl Killing, Eleryn Tiit, Merilin Mälk ning räppartist säm. Lastele ja nende vanematele pakuvad meelelahutust JJ Streeti tantsijad ja külalised Lottemaalt ning pealtvaatajaid kutsub tantsima Märt Agu.

Presidendi kantselei esisel muruplatsil rullivad end lahti telgid, kus lastele ja vanematele pakuvad põnevaid tegevusi lastekaitse liit, sotsiaalkindlustusamet, eeskujuliikumine Valge Õhupall ja Eesti lastekirjanduse keskus.

Lastepäev on kõigile tasuta ning see kestab kella 16–19.

Lastepäeva kestel on avatud annetustelefonid vähihaigete laste ja nende vanemate toetuseks ning samuti on võimalik annetada kohapeal. Annetustelefonid: 900 21 50 – 5 eurot; 900 21 10 – 10 eurot; 900 21 25 – 25 eurot.

Alates kella 20 on võimalik kaasa elada vannipartide võiduujumisele vähihaigete laste ja nende vanemate toetuseks toimuval Pardirallil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles