President tervitas roosiaias Eesti tuleviku põlvkonda

Ingrid Landeiro
, suvepraktikant
Copy
President Alar Karise ühispilt kirjatalgute «Millist Eestit me siis tahame?» parimate kirjutajatega. 
President Alar Karise ühispilt kirjatalgute «Millist Eestit me siis tahame?» parimate kirjutajatega. Foto: Sander Ilvest

«Ma ei osanud midagi loota või oodata, aga olin põnevil,» kirjeldas president Alar Karis eile Kadrioru roosiaias mõtteid noorte kirja- ja mõttetalgute tööde lugemise eel.

Talgud korraldas vabariigi presidendi kantselei selleks, et uurida, millised meeleolud valitsevad õpilaste seas ning kuidas saaks riigipea ja tema meeskond nendega paremini kontakti saavutada. Kokku laekus 564 kirja õpilastelt ja eile, lastekaitsepäeval, tervitas president Karis «Millist Eestit me siis tahame?» parimaid kirjutajaid Kadrioru roosiaias.

Kõigi tööde läbilugemiseks läks vaja kogu kantselei abi, parimaid loeti üheskoos lausa mitu korda, lausus Karis, kes tänas noori nende kirjutistes väljendatud mõtete eest. «Olin liigutatud, kui avameelselt ja sügavalt te oma mõtteid avaldate,» tunnustas riigipea roosiaeda kogunenud noori, tänades ka nende vanemaid ja õpetajaid, kes kirjutamisel toeks olid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles