Armukolmnurk tegi topeltmõrvarist kolmikmõrvari

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
Kinnivõtmisel oli Edasi näol marrastusi, kuid ta ei mäletanud, kuidas ta need sai.
Kinnivõtmisel oli Edasi näol marrastusi, kuid ta ei mäletanud, kuidas ta need sai. Foto: foto kohtutoimikust.

Ühe Mustamäel elanud paari armudraama jõudis niikaugele, et naispool kutsus seda lahendama oma sõbra, kes oli varem tapnud kaks inimest. Konflikt tipnes sellega, et enam kui kümme aastat varem topeltmõrva eest süüdi mõistetud mees peksis sõbranna kaaslase surnuks ning kannab nüüd selle eest 20-aastast vanglakaristust.

2020. aasta juulikuu viimasel päeval kella üheksa paiku hommikul sisenes ühte väiksesse Mustamäe baari esmalt keskealine naisterahvas Violeta (nimi muudetud), kellele mõne aja pärast järgnes elukaaslane Rando (nimi muudetud). Nad istusid laua taha ja jõid koos õlut. Veidi hiljem liitusid nendega veel üks mees ja naine, keda paarike ei tundnud, kuid kellega koos hiljem baarist lahkuti.

Violeta ja Rando olid elanud koos üle poole aasta, aga viimasel ajal oli nende suhe muutunud keeruliseks. Mõlemad selle loo peategelased olid niivõrd-kuivõrd pahuksis alkoholiga. Üks Violetat iseloomustanud naaber nentis hiljem, et too oli elu hammasrataste vahele jäänud. Naisel oli suur alkoholiprobleem ja aeg-ajalt käis ta samalt naabrilt viit eurot laenamas, et näiteks suitsu osta. Ka Rando armastas alkoholi, kuid suutis siiski tööl käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles