NÄDALA PERSOON ⟩ Sõltlasest endine minister Tõnis Mölder mängis maha kümneid tuhandeid eurosid (1)

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy
Mölder möönab, et kirg poliitika vastu pole kadunud, kuigi viimase poole aasta jooksul on ta mitu korda tõsiselt kaalunud, kas valida hoopis mõni teine tee
Mölder möönab, et kirg poliitika vastu pole kadunud, kuigi viimase poole aasta jooksul on ta mitu korda tõsiselt kaalunud, kas valida hoopis mõni teine tee Foto: Tairo Lutter

Endine keskkonnaminister Tõnis Mölder (KE) teatas novembris pressikonverentsil, et astub tervislikel põhjustel ametist tagasi. Mõni päev hiljem kirjutas ta sotsiaalmeedias, et on hasartmängusõltlane ja just seetõttu ei saanud enam ministriametit pidada. Pikemaid selgitusi Mölder pool aastat tagasi ei jaganud, nüüd on ta valmis küsimustele vastama.

Kuidas teie elu viimase poole aastaga muutunud on? See elu, mis on avalikkuse eest varjus.

See on olnud aeg iseenda jaoks, aeg oma lähedaste jaoks, ja aus vastus on, et see on olnud aeg tegelda oma tõsiste probleemidega. Nüüd olen jõudnud olukorda, kus saan öelda, et päike paistab taas pilve tagant. Olen selle poole aastaga tugevamaks muutunud, nii et nüüd on mul tekkinud soov nendest teemadest avalikult rääkida.

Ametist lahkumise pressikonverentsil tõite põhjuseks tervise ja alles hiljem kirjutasite sotsiaalmeedias tagasiastumise tegelikest põhjustest. Miks see juhtus just sellel novembrikuu päeval, mis selleni viis?

Sellel novembrikuul toimus väga palju. Olin kaotanud tasakaalu enda, lähedaste, pere ja töö vahel. Argimured kuhjusid,

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles