Pildid ⟩ Mustvee vallas sõitis kolme reisijaga auto jõkke, üks inimene hukkus

Copy

Häirekeskusele teatati täna kell 11, et Mustvee vallas Voore külas on auto kolme reisijaga jõkke sõitnud ning vee alla vajunud.

Päästjate saabumise ajaks olid kaks reisijat sõidukist välja saanud, kuid üks meestest oli veel vee all kinni. Kell 11.48 tõmbasid päästjad sõiduki veest välja. 

Vette sõitnud autost pääsenud mehed olid alkoholijoobes. Sõidukist välja saanud kaks meest selgitasid, et väidetavalt kadusid autol pidurid ning seepärast sõit jões lõppeski.

Mehed lõid autol tagaklaasi katki ja tulid autost välja. Üks meestest jäi aga autosse, väites, et ei oska ujuda. Autosse jäänud mees paraku ka hukkus. Hetkel ei ole teada, kes kolmest mehest autot juhtis.

Sündmuskohal viibinud selgitasid, et politsei võttis ühe mehe ütluste andmiseks kaasa, teine pääsenu otsustas aga minna ja mure hukkunud sõbra pärast pudelisse uputada.

Sündmuskohal töötanud Jõgeva patrullpolitseinik Riin Tamm kirjeldas, et mehed olid teel poodi, kui sõidukijuht vahetult enne poodi otsesuunas ja pidurdamata hoopis jõkke sõitis.

«Ühine ajaveetmine lõppes traagilise õnnetusega, milles autojuht kahjuks elu kaotas,» sõnas politseinik. Ta märkis, et kaks õnnetusest eluga pääsenud meest olid alkoholi pruukinud ning nende sõnul ei olnud kaine ka autojuht, kes õnnetuses elu jättis. «Seda, kas õnnetuse põhjuseid tuleb otsida joobes juhtimisest, annab ametliku vastuse eesootav ekspertiis,» sõnas Tamm.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles