VIDEO Lauri Läänemets: ütleks, et ühisosa oli väga palju

Copy
mariliis_mihkel_lauri_laanemets_intervjuu.mp4
mariliis_mihkel_lauri_laanemets_intervjuu.mp4 Foto: Pilt videost

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Lauri Läänemets ütles peale Reformierakonna ja Isamaaga kohtumist, et erakondadevahelised erimeelsused on pigem detailides.



Isamaa kohtus täna Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga, et mõista, milline on nende ühisosa ning millises tempos saaks olulisi teemasid valitsuses olles ka ära teha.

Sotsiaaldemokraatide juht Lauri Läänemets ütles peale kohtumist, et ühisosa on erakondadel palju. «Erimeelsuste kohti ma pigem ei leidnud. Mõned väiksed väljakutsed on, aga need on pigem minu arvates detailides,» ütles ta.

Samas nentis ta, et igal erakonnal oli käsitlevatest teemadest oma nägemus. «Me kõik saame aru, et me teeme seda valitsust väga lühikeseks ajaks. Keskendusime pigem päris palju sellele, et mida teha kallite energiahindadega,» ütles Läänemets. 

Kõneldi ka lastetoetuse eelnõust, mis mäletatavasti tekitas valitsuskriisi. Läänemetsa meelest on lastetoetuste puhul asi vaid vormistamises. «Kõik olid seda meelt, et lastetoetusi tuleb tõsta. Sotsiaaldemokraatide jaoks on see elementaarne, Isamaa on ka seda viimasel ajal väga kõvasti toetanud ja Reformierakond ütles ka, et nende jaoks on see oluline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles