Kohutav kogemus massaažilaual: «Paljas Türgi mees hüppas mulle selga ja andis kätele voli»

Kadri Tammepuu
, ajakirjanik
Copy
Türgi hotellis tellitud massaaž võttis ootamatu pöörde.
Türgi hotellis tellitud massaaž võttis ootamatu pöörde. Foto: Illustratsioon: Artur Kuus

Türgis sattus hiljuti seksuaalse vägivalla ohvriks eestlanna, kellel polnud õigluse jaluleseadmisel kasu reisikorraldajast ega diplomaatidest, rääkimata kohalikest meedikutest või hotelli juhtkonnast. Ka Eesti riik jätab siin vastutusekoorma inimese kanda.

Lasteaiaõpetaja ja täiskasvanud tütre ema Kerli (nimi toimetusele teada) elu esimene lennureis välismaale algas tema 43. sünnipäeva hommikul. «Unistasin Türgist kaua – päike, meri, imeline loodus... Ent asi võttis ootamatu pöörde ja nüüd ütlen kõigile: parem vältige Türki reisimist,» sõnas naine, kes käis soojal maal koos õega. «Ei tea, mis ma ilma temata teinud oleksin,» lisas ta.

Kümme aastat Türgis elanud poliitikavaatleja Hille Hanso peab seda riiki üldiselt turvaliseks sihtkohaks ka iseseisvalt reisivatele naistele. «Üksikuid turistide vastu suunatud seksuaalrünnakuid on Türgi meedias aeg-ajalt kajastatud,» märkis ta. «Selliseid asju võib juhtuda igal pool. Kahju, et vägivald leidis aset siin, rikkus ära inimese ilusa puhkuse ja tekitas talle trauma võib-olla kogu ülejäänud eluks.»

Kerli käib sageli tervise pärast massaažis, Eestis on see turvaline. «Türgi meeste kohta olime kuulnud igasuguseid lugusid. Seepärast küsisime kohe naismassööri, aga meile öeldi, et neil on pakkuda vaid mehi. Kaalusime õega, kas teenust üldse osta, ent pidasime reisifirma valitud hotelli piisavalt turvaliseks,» meenutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles