PM TÜRGIS Sten Priinits: tahtsin EMil lõpuks esikaheksasse jõuda

Ville Arike
, Antalya
Copy
Sten Priinits
Sten Priinits Foto: Tairo Lutter

Aastaid Eesti vehklemisparemikku kuulunud Sten Priinits jõudis Antalyas peetaval EMil meeste epee individuaalturniiril 16 parema hulka, kuid kaugemale mitte. «Tea, kas see ongi mu lagi?» küsis Priinits nõutult.

Nimelt on ta karjääri jooksul jõudnud Euroopa meistrivõistlustel viiel korral nõnda kaugele, 16 parema hulka. Kuid mitte kaugemale. «Tahtsin täna vähemalt kaheksa hulka jõuda ehk esmalt varasemaga võrreldes vähemalt ühe sammu edasi astuda. Siis tulnuks vaadata, kes vastu tuleb, seada järgmine siht ja hakata medalit püüdma,» rääkis Priinits võistluse el teda vallanud mõtetest.

Ent põhiturniiri kolmandas ringis astus talle vastu hommikuste alagrupimatšidega endale esimese asetuse välja võidelnud šveitlane Alexis Bayard, kes oli seejärel saanud kaks väga veenvat võitu. «Ta on vasakukäeline ja ebamugav vastane, Šveitsi teine number. Sellesse koondisse nõrgad vehklejad ei pääse, nad võitsid hiljuti Tbilisis peetud MK-etapi. Muide, ka Šveitsis harrastatakse ainult epeed - nagu meilgi. Nad keskenduvad sellele relvaliigile ja on selles tugevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles