Praamijärjekord võib kujuneda mitmetunniseks (1)

BNS
Copy
Lähitulevikus silda või tunnelit mandrilt saarele minemiseks ei tule.
Lähitulevikus silda või tunnelit mandrilt saarele minemiseks ei tule. Foto: Jüri Looring

TS Laevad andmetel on e-piletid nii pühade eelseteks kui järgnevateks päevadeks Saaremaa ja Hiiumaa parvlaevaliinidele välja müüdud ning üldjärjekorra piletiga võib sõidukiga praamile pääsemise ooteaeg kujuneda mitme tunni pikkuseks.

TS Laevad juhatuse liikme-teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul on nii pühade eel 21., 22. ja 23. ning pühade järel 25. ja 26. juuniks nii Rohuküla-Hetlermaa kui Virtsu-Kuivastu liinile sõidukite e-piletid juba peamiselt välja müüdud.

«Kassadest saab koha peal osta ligi 30 protsenti sõidukite pileteid igale väljumisele. Sõiduki üldjärjekorra piletiga võib ooteaeg kujuneda sadamas mitmetunniseks. Palume reisijatel sellega arvestada. Soovitame kaasa võtta vett ja söögipoolist, et ootamine mööduks mõnusamalt. Sadamahoones on avatud kohvik ja WC,» ütles Metsla.

Virtsu-Kuivastu liini teenindavad parvlaevad Piret ja Tõll.
Virtsu-Kuivastu liini teenindavad parvlaevad Piret ja Tõll. Foto: Tairo Lutter

Sõiduki e-piletiga reisijatel palub TS Laevad tulla piletil märgitud reisile ning saabuda sadama alale 15 minutit enne reisi aega. «Kui sõita sadamasse e-piletiga, mis on varasemale või hilisemale reisile ning maanteel on järjekord, siis palume jääda ootama maanteel järjekorda,» lausus Metsla.

«Tekkinud järjekord näitab, et sadamaalale üldjärjekorda rohkem sõidukeid ei mahu. Läbi e-pileti väravate saavad ainult järgmise reisi e-piletiga reisijad ning üldjärjekorras ootajad pääsevad sadamaalale läbi kassa saabumise järjekorras,» toonitas Metsla. Ta palus sõidukiga reisijatel, kellel e-piletit pole ja kes näevad sadama poole sõites maanteel järjekorda, jääda järjekorra lõppu ootama.

Virtsu-Kuivastu liini teenindavad parvlaevad Piret ja Tõll ning nad sõidavad tihedas graafikus. Lisaks on valmis lisareise tegema parvlaev Regula. «Hiiumaa liinil jälgime nõudlust ja vajadusel teevad põhilaevad hilisõhtul samuti lisareise,» lubas Metsla.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles