FOTOD ⟩ Põhja-Tallinnas ja Lasnamäel tehti pealinna jaanipidustustega algust

Postimees
Copy

Tallinna jaanituledele andis avalöögi Põhja-Tallinn, kus linnaosavalitsus kutsus kõiki huvilisi veetma Stroomi rannapargis mõnusat jaanieelset päeva.

«Mul on hea meel, et pärast kaheaastast vaheaega saame jälle Stroomi pargis tähistada jaanipäeva. Kavas on jaanilaat, mitmekülgne meelelahutus, suur jaanilõke ja Uku Suviste kontsert,» ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Laat avati kell 12 ja kultuuriprogramm algas kell 15. Kell 18.30 astus lavale Uku Suviste bändiga. Jaanilõke süüdati kell 21 õhtul.

Lasnamäe jaanituli on sel aastal alkovaba

Täna südaööni toimub Paevälja tühermaal ka suurejooneline Lasnamäe jaanituli. 

«Sel aastal soovime tähistada jaanipäeva kogupere üritusega ning kutsudes üritusele ka noori ja lapsi, ei saa me propageerida ja tolereerida sellel alkoholi tarbimist. Sel korral üritusel osalevad toitlustajad alkohoolseid jooke ei müü ning palume ka külalistel üritusele koos alkoholiga mitte tulla. Loodame külastajate mõistvale suhtumisele,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe jaanitule peaesineja on VIA Baltika ning kontserdiga esinevad veel Tantsuansambel «Lee» ja Eduard Toman. Lõke süüdati kell 21.45.

Kolmapäeval süüdatakse jaanilõkked veel Harku järve ääres Haaberstis. Pealinna jaanipühad kulmineeruvad neljapäeval, 23. juunil suure jaanipeoga Kesklinnas Snelli tiigi ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles