GALERII Viimsi maakaitsepäeval sai näha demolahingut ja pättide püüdmist

Postimees
Copy

Võidupüha tähistati Viimsis operatiiv- ja kaitsejõudude piduliku rivistuse ning paraadiga, millele järgnes maakaitsepäeva pidulik avamine Viimsi mõisa pargis.

Isamaalisel tervituskontserdil esinesid Tallinna tuletõrjeühingu puhkpilliorkester Riho Silla dirigeerimisel, Randvere pasunakoor Kristjan Jurssi juhtmisel, rahvamuusikaansamblid Kapell Viimsi ja Pirita ning Randvere rahvatantsurühmad.

Front Line Eesti ja Kaitseliit pidasid maha demolahingu ning esitlesid vorme. Politsei eriüksus mängis läbi relvatehingut tegevate kurjategijate kinnipidamise. Ühe peal kasutati ka teenistuskoera. Eraldi näidati veekahurit, mida kordagi pole reaalselt vaja läinud, kuid mida väljaõppes pidevalt kasutatakse. Selle paak mahutab kuus tonni vett ja veejoa võimsus oli päris muljetavaldav. Eraldi etteaste tegid teenistuskoerad, kes näitasid oma jäljeleidmisoskust ja olid muidu tublid käsutäitjad. Välja oli pandud ka palju vanu relvi ja jalgrattaid.

Kell 19 algab Viimsi Vabaõhumuuseumis jaaniõhtu. Tasulisel peol astuvad üles eurolaulik Stefan ning Marko Matvere koos VLÜga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles