Parimad lounge'id, mida sel suvel kindlasti külastada. Siit leiad parimad kohad!

Copy
Foto: Shutterstock

Stiilne kokteilibaar Tallinna vanalinnas

Tallinna vanalinnas asuv Butterfly Lounge on kolmapäevast laupäevani avatud stiilne kokteilibaar, mille juurde kuulub kõik, et tempokas elurütmis koos sõbraga aeg tunniks paariks maha võtta või mõni äge seltskonnaüritus maha pidada.

Foto: Butterfly Lounge

See on kokteilibaar ja restoran, kus on au sees personaalne teenindus, suurepäraseid kokteili- ja maitseelamused ning tasemel meelelahutus.

Aadressil Vana-Viru 13/ Aia 4 asuv Butterfly Lounge on koht, kus mehed saavad naisi poputada ja uskuge - naistel on detailide peale juba silma, alustades menüüst kuni lõpetades baarmeni laitmatu triiksärgini. Vaatamata sellele, kas kokteil on alkoholiga või alkoholita, näeb see Butterflys välja nagu kunstiteos. Toitu saab tellida portsu kaupa, aga ka vennalikul kombel ühisel vaagnal jagada. Ühendatud on elegantne peenus ja ehe lihtsus. Menüüst leiab nii kanaliha, suitsulõhet kui friikartuleit, aga ka sinimerekarpe, kitsejuustu ja trühvleid.

Kui teie silmarõõm otsustab, et eelistab pigem gluteeni- või laktoosivaba toitu, siis palun väga. Kui seltskonnas on veganid, siis on sellest ainult rõõmu, sest pettuma ei pea ka nemad.

Butterfly Lounge Joogikaart pakub vihjeid, kuidas häälestada end paremini lõõgastavale lounge rütmi lainele – sissejuhatuseks signatuurkokteilid kergema alkoholiga, jätkuks klassikalised segud ja kuulsad dringid kuni lounges hämardub ja kokteilibaar muutub tantsurestoks.

Butterfly Lounge tunnusmärgiks on personaalne teenindus – professionaalne baarman oskab olla familiaarne viisil, mis laseb teil tunda ennast koduselt ja oodatuna.

Suvisel ajal saab nautida privaatse väliterrassi võlusid, kus varikatus ja tekid hoiavad jahedamate ning vihmasemate ilmadega hubasust.

Butterfly Lounge kokteilibaari ruumides saab korraldada firmaüritusi, esitlusi, koolitusi ning pakutakse võimalust ka päevasteks kohtumisteks koos kohvi, jookide ja hubase keskkonnaga.

kokteilikoolitusi. Koolitusi viivad läbi Butterfly Lounge parimad kokteilimeistrid, kes tutvustavad kokteilikunsti ajalugu, jagavad isiklikke kogemusi ja õpetavad kokteilide valmistamist päris baarileti taga.

https://kokteilibaar.ee/

Liblikas@kokteilibaar.ee

blank

Õdus lõõgastus Tartu vesipiibubaaris

Tartu vanalinnas hoiab esmaspäevast pühapäevani uksed avatuna vesipiibubaar Shisha Studio.

Aadressil Kompanii 10 asuv Tartu ainus vesipiibubaar panustab õdusale keskkonnale, maitsvatele kokteilidele ja vesipiibuelamusele.

Foto: Shisha Lounge

Shisha Studios jagub ruumi enam kui poolesajale inimesele – lounges on võimalus tähistada hubaselt privaatseid sündmusi, firmapidusid.

Shisha Studio pakub seltskondadele omaette olemiseks või rahulikuks lõõgastumiseks varjulisi nurgakesi, suvisel ajal on võimalik nautida terrassilt avanevat vaadet või rentida VIP loože. Vesipiibubaar on noorte kooskäimise koht ja mõeldud külastajatele alates 18. eluaastast.

Shisha Studio atmosfäär sobib vestluseks ja mõttevahetuseks, lounge muusika pole vali.

Pakutakse erinevaid jooke – alkoholiga ja alkoholivabu. Kokteilimaitsete valik on lai – loetelus on 18 erinevat nimetust.

Pakutakse snäkke, aga toitu ei valmistata. Teisalt on see isegi pluss, sest toitu on võimalik ise kaasa võtta või kohale tellida - Bolt ostutab teenust ja toob kohale just sellise menüü nagu seltskond soovib.

Foto: Shisha Studio

Kes soovib avastada vesipiibumaailma, teadku, et on just õiges paigas, sest Shisha Studios olete sattunud ekspertide juurde. Traditsiooniliselt on vesipiibu otstarbeks stressi leevendamine ning mõnus ajaviide sõprade seltsis.

Shisha Studiol on pikaajaline kogemus vesipiipude valmistamisel ning iga päev otsitakse ja arendatakse uusi nippe, et pakutavad vesipiibud oleksid enamat kui lihtsalt popsutamine.

Erinevad maitsed, kvaliteetne tubakas, salapärased retseptid ja nipid, loungepidajad teevad kõik selleks, et kogemus oleks meeldejääv.

https://shishastudio.ee/

blank

Eksootiline atmosfäär suvepealinna südames

Pärnu südalinnas asuv vesipiibu ja kokteilibaar Flaming Shisha Lounge on avatud alates juulist teisipäevast pühapäevani.

Foto: Flaming Shisha Lounge

Aadressil Ringi 3 asuv Flaming Shisha Lounge annab vanale Pärnu bussijaama puithoonele uue hingamise – seal on uksed avanud eksootilise hõnguga trendikas ajaviitmise koht.

Pole vaja minna kohe vallutama Pärnu randa või trügida puupüsti täis vanalinna söögikohtades – mõnusat lõõgastust leiab kesklinna parklate läheduses asuvas vesipiibubaaris.

Flaming Shisha Lounges saab aja maha võtta ning nautida laias valikus alkoholiga ning ilma alkoholita kokteile ning shotte, rüübata kvaliteetset kohvi, mängida ajaveetmiseks sobivad lauamänge ning nautida vesipiipu.

Lisaks piibule pakutakse Flaming Shisha Lounges ka süüa. Valikus on kergemad snäkid: Mozzarella pulgad, kananagitsad, jalapeno juustupallid, aga ka suisa kohustuslikud friikartulid ja -bataadid, pelmeenid jt.

Menüüs on veel veise- ja kanalihaga burgereid ning tortillasid. Magutoitudest on esindatud minipannkoogid, vahvlid ja jäätis.

Lounge’i põhiruum kujutab endast nelja lauda, millest üks mahutab ka suuremat seltskonda, kuid privaatsuse armastajatele on ka eraldi maroko ja haaremi stiilis ruumid, millest viimases saab mõnusalt kott-toolides aega veeta.

Flaming Shisha Lounge korraldab aegajalt ka üritusi, kuhu kutsutakse erinevad DJd mõnusat muusikat mängima. Enamjaolt kõlab lounge's mõnus house-stiilis muusika, päeval veidi rahulikum õhtul tempokam.

Selles Pärnu südalinna kokteilibaasis saab pidada ka sünnipäevi ja muid seltskondlikke üritusi.

Lisaks kodulehele leiab lisainfot ka Instagramist "@flamingvesipiip" ning Facebookist "Flaming Shisha Lounge".

blank

Jumalikud päikeseloojangud Kunda rannaliival

Kunda rannabaar SuVe Plaaž lounge asub otse Kunda promenaadi ääres rannaliival ning on avatud nädalavahetustel just nii kaua kuni jätkub külastajaid.

Foto: SuVe Plaaž

Rannabaar on teist aastat tegutsev peopaik. Eriliseks teeb rannabaari just see, et kogu tegevustik toimub rannaliival. Pole vaja Pärnusse sõitagi, et hommikuni mõnusate hittide saatel valgel rannaliival või jalgupidi meres tantsida saab.

Publiku südamed võitis Kunda rannabaar juba eelmisel suvel – see peopaik oli populaarne eeskätt Lääne-Virumaal – uhke ja äge.

Mullu seati baarilett üles kümne meetri kaugusele merest: rahvas istus liival, nautis kokteili ja päikseloojangut. Ära joodi tuhandeid klaase mojitot ning hoo sai sisse Aperol Spritzi tarbimine, mis on laialt levinud Itaaliast pärit aperitiiv. Lõõgastavate kokteilide ja hea muusikaga merre uppuva päikese silmitsemine võtab kõigil jalad nõrgaks.

Tänuvusteks Jaanideks valmis Kunda rannabaaril tantsijate tarbeks terrassi katus – selle alla on paigutatud lauad, kus saab einestada ja istuda.

Eriliseks teeb rannabaari asjaolu, et ilusa ilma korral on igal nädalalõpul oodata erinevaid esinejaid. DJd on kohalikud, aga ka rahvusvahelise taustaga tegijad.

Baari uksed on avatud, kuni jätkub külastajaid – vahel nädalavahetustel kuni hommikutundideni.

Pühapäeval mängitakse romantilist muusikat õhtuti, inimesed jalutavad promenaadil.

Rannabaaris pakutakse ka toitu nälja kustutamiseks – traditsioonilised kanatiivad ja friikartulid sobivad kõigile.

SuVe Plaaž

Copy
Tagasi üles