Indiana matusebüroost leiti 31 alates märtsist matmata surnukeha

Copy
Louisville´i politseinik liiklust suunamas.
Louisville´i politseinik liiklust suunamas. Foto: Marc Piscotty/Scanpix

USA politsei teatas pühapäeval, et uurib juhtumit, kus ühest Indiana matusebüroost leiti 31 surnukeha, millest osa olid matmata juba märtsikuust ja tugevasti lagunema hakanud.

«Louisville'i eeslinna Jeffersonville'i politsei reageeris reede õhtul väljakutsele Lankfordi matusebüroosse ja lähedalasuvasse perekeskusese ning leidis büroost 31 surnukeha, milledest mõned niiöelda lagunemisjärgus,» ütles linnapea Isaac Parker.

«Kaevati hoonest leviva tugeva laibalehaga seoses. Ohutusriietust kandnud politseinikud leidsid laipu erinevatest kohtadest hoones ja selle ümber,» jätkas meer.

Parker ütles, et osa laipadest olid matusebüroos olnud alates märtsist. Politsei leidis lisaks ka 16 inimese tuhastatud säilmed.

«See oli ülimalt ebameeldiv stseen,» ütles Parker.

Linnapea sõnul küsitletakse matusebüroo omanikku ja uurimine on käimas.

Säilmed viidi tuvastamiseks Clarki maakonnakoroneri büroosse. Politsei tegi avalduse, milles palus kõigil ühendust võtta, kes omavad toimunu kohta teavet.

Tara Owen, kes saatis oma venna surnukeha matusebüroosse tuhastamiseks pärast tema surma aprillis, ütles kohalikule telekanalile WHAS, et ootab endiselt venna säilmeid.

Naise sõnul võttis ta korduvalt matusebürooga ühendust ja selle omanik vastas, et tal on «praegu palju tegemist».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles