Lõbusõit vanaema Daciaga lõppes leekides

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Pärast süttimist ei jäänud 2008. aasta Daciast peale vanaraua midagi järele.  FOTO: politsei- ja piirivalveamet
Pärast süttimist ei jäänud 2008. aasta Daciast peale vanaraua midagi järele. FOTO: politsei- ja piirivalveamet Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Kuueliikmeline poistekamp sai möödunud nädala laupäeva esimestel tundidel seni veel ebaselgetel asjaoludel enda kasutusse ühe seltskonda kuulunud poisi vanaema Dacia, millega Tartumaal ringi sõideti. Kogenematu juht ei suutnud Dacia hobujõude aga taltsutada ning kaldus kraavi, kus auto sai kannatada. Veidi aega pärast kraavi sõitmist põles sõiduk maha.

Laupäeva esimestel tundidel teatati politseile liiklusõnnetusest, kus 16-aastase noormehe juhitud 2008. aasta Dacia Logan sõitis tol hetkel veel teadmata kohas kraavi ning jätkas seejärel teekonda. Lõbusõit autoga, milles viibis kuus alaealist poissi, lõppes Elva vallas Tilga külas Lossimäe-Vilsi teel, kus vanaema Dacia süttis ja täielikult maha põles. Noorukite seltskond pääses õnneks autost välja ja tõsisemaid vigastusi keegi ei saanud.

«Laste sõnul olid nad oma seltskonnaga 2. juuli öösel Tartumaal selle autoga ringi sõitnud ja kohas, mida nad ei tunne, ka kraavi sõitnud. Kraavisõidu järel oli tagaistmel istunud 11-aastane poiss viga saanud,» avaldas Tartu avariipolitseinik Rando Jõemets Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles