Popov: medtöötajad on demotiveeritud (3)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Siia oleks kerkinud Tallinna Haigla. Narva mnt 129.
Siia oleks kerkinud Tallinna Haigla. Narva mnt 129. Foto: Konstantin Sednev

Riigikogu erakorralisel sotsiaalkomisjoni istungil arutati mitu tundi selle üle, miks valitsus otsustas lõpetada Tallinna Haigla ja meditsiinikopterite projekti rahastamise Euroopa Liidu taastekavast planeeritud vahenditest. Lääne-Tallinna keskhaigla juhi Arkadi Popovi sõnul olid haigla töötajad suurhaigla valmimist oodanud ning nüüd on nad demotiveeritud.

Lääne-Tallina keskhaigla (LTKH) juht Arkadi Popov rääkis sotsiaalkomisjoni istungil, et valitsuse otsus Tallinna Haigla suhtes peatab kõik arengud. «Kõik arengud, mida võiksime planeerida, pidurduvad, sest meil ei ole ruume, kuhu me saaksime midagi laiendada,» ütles Popov. Ta lisas, et ainus lahendus on juurdeehitus, mis oleks järjekordne suurem investeering, sellele pole aga mõeldud. «Me ootasime Tallinna Haigla tulekut... Teised suurejoonelised projektid ei tule nii ruttu,» selgitas ta.

Popovi hinnangul ei tohi unustada ka emotsionaalset osa: «Meie ja Ida-Tallinna keskhaigla kolleegid töötasid selle nimel, et ükskord realiseeruks suurprojekt. Et nad saaksid töötada normaalsetes tingimustes ning seeläbi aidata ka patsiente parimal moel.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles