Kohus mõistis naise mõrva eest 16 aastaks vangi (1)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Trellid.
Trellid. Foto: Tairo Lutter

Viru Maakohus mõistis kolmapäeval 16 aasta pikkuse vangistuse 29-aastasele Inga Voroninale, kes süüdistuse kohaselt mõrvas kaks aastat tagasi Kohtla-Järvel noaga inimese.

Samuti mõistis Viru maakohus Inga Voroninalt välja tsiviilhagi katteks AS-i OG Elektra kasuks välja 6 eurot ja 74 senti. Teise kannatanu tsiviilhagi jättis Viru maakohus läbi vaatamata.

Süüdistuse kohaselt võttis Inga Voronina 4. novembril 2019. aastal Kohtla-Järve linnas Grossi kaupluses müügiriiulilt kaks 0,5-liitrist GIN-i ja ühe 1,5-liitrise GIN-i ning jättis kauba eest tasumata, tekitades oma tegevusega AS-ile OG Elektra kahju 6 eurot ja 74 senti. Samuti süüdistati Inga Voroninat selles, et 14. mail 2020. aastal võttis ta samast Grossi kauplusest müügisaalist kalamarjapurgi, jättis kauba eest tasumata ja väljus poest. Poe töötaja pidas Voronina kinni ja kaup tagastati poele.

12. septembril 2019. aastal lähenes Inga Voronina Kohtla-Järve linnas Hesburger drive-in'is kahele isikule ja lasi neile kolm korda näkku pipragaasi. Peale gaasi pihustamist haaras Inga Voronina ühe kannatanu tellitud ja tasutud kauba ning lahkus sündmuskohalt.

3. augustil 2020. aastal tekitas Inga Voronina Kohtla-Järve linnas lühikese aja jooksul isikule noaga hulgaliselt torke- ja lõikevigastusi, mis põhjustasid kannatanu surma.

Kohtuotsus ei ole jõustunud. Kohtuotsuse peale on õigus edasi kaevata apellatsiooni korras Tartu ringkonnakohtule.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles