President uuris lagunevat Tallinna Kunstihoonet

Ingrid Landeiro
, suvepraktikant
Copy
Uude hoonesse on plaanis juurde ehitada ka kaks galeriipinda: üks kunstihoone hoovi maa-aluse ruumina ning teine kolmandale korrusele klaaslae peale.
Uude hoonesse on plaanis juurde ehitada ka kaks galeriipinda: üks kunstihoone hoovi maa-aluse ruumina ning teine kolmandale korrusele klaaslae peale. Foto: Kermo Benrot

President Alar Karis tutvus eile enne kapitaalremondi algust Tallinna Kunstihoone kevadnäituse ja laguneva kunstihoone endaga. Uus kunstihoone peamaja avatakse 2024. aastal maailmatasemel kunstikeskusena.

Kapitaalremondi ajaks kolib Kunstihoone Lasnamäele ekstra selleks ehitatavasse paviljoni. Paviljoni saab külastada alates novembrist. 
Kapitaalremondi ajaks kolib Kunstihoone Lasnamäele ekstra selleks ehitatavasse paviljoni. Paviljoni saab külastada alates novembrist. Foto: Kermo Benrot

«On hädavajalik, et kunstihooned saaksid vajalikul määral raha. Kunst nõuab teatud tingimusi ja kui neid tingimusi pole, ei saa galeriis midagi näidata. Nii ei tule kunstnikud siia ka oma teoseid üles panema,» sõnas president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles