Keskerakond: kirjade sirvimine pole nendega tutvumine

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna kontorist leiti ligi 400 lehekülge võõraid ekirju.
Keskerakonna kontorist leiti ligi 400 lehekülge võõraid ekirju. Foto: SCANPIX

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Puki sõnul ei ole erakonna kontorisse sattunud Hannes Rummu kirjavahetuse sisuga tutvunud erakonnast mitte keegi.

«Kirjade sisuga pole tutvunud mitte keegi - põgusat sirvimist selleks, et aru saada, et need on isiklikud kirjad, ei saa nimetada tutvumiseks,» ütles Pukk ERRi uudisteportaalile.

Keskerakonna riigikogu fraktsiooni esimees Kadri Simson ütles jaanuaris antud pressikonverentsil, et kirjavahetuse sisuga on fraktsioonis tutvunud ainult Priit Toobal.

Teisipäeval tunnistas «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus Lauri Laasi, et ka tema on kirju sirvinud, mainides, et seal ei olnud midagi sellist, mis tavainimesele huvi pakuks.

Eile rääkis Tallinna TV saates «Meedia keskpunkt» ka Keskerakonna ametliku väljaande Kesknädal peatoimetaja Urmi Reinde, et on Hannes Rummu kirju sirvinud, kirjades kohti alla jooninud ja pannud pakis vahele järjehoidjaid, ent siiski avaldamata jätnud.

Urmi Reinde täpsustas hiljem ERR-i uudisteportaalile, et saates oli tegemist temapoolse irooniaga ning tegelikult ei ole ta kirju sirvinud, vaid kõigest eemalt näinud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles