Radio Kuku Keskpäevatunni saatejuhid Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Marek Strandberg keskendusid tänases saates uuele valitsusele ja sellele, mis meid valimisteni jäänud kaheksa kuu jooksul ees ootab.

«Kui vaadata peaministri kehakeelt, mida on raske varjata, isegi kui tema sõnad on ümber kirjutatult üsna diplomaatilised, siis peaministri kehakeel näitas määratut üllatust, kui temalt küsiti, mida ta uutest ministritest arvab. Ma arvan, et kogu tema erakonna üllatus oli hästi suur selles osas, mis puudutab paljusid uusi ministreid, kes hüppasid välja ei tea kust. Kehakeel on kõige reetvam ja näitab, et üllatusmoment oli üsna suur,» rääkis Strandberg.

Ta võrdles uusi ministreid minööridega, kes peavad valitsuses mingeid poliitilisi miine välja kaevama ja kui nad õhku lendavad, küll siis leitakse nende asemele uued inimesed. «Keegi ei saada ju kindralit demineerimistöödele. Näiteks Helir-Valdor Seeder istub ikka vaikselt oma positsioonil. Keegi ei julge minna tegema otsuseid riskantsetes kohtades,» lisas ta.

Kommentaarid (3)
Copy