Kotivargale mõisteti 30-päevane vangistus

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Kohus mõistis möödunud aasta lõpus kotijooksu teha üritanud naisele 30-päevase vangistuse.

28. detsembri varahommikul palus, siis veel 32-aastane Galina, Narvas Peetri väljakul 74-aastaselt Valentinalt peenraha.

Vanaproua asus heausklikult käekotist palutud peenraha otsima, mille peale aga Galina rebis proualt käekoti ja pistis jooksu. 

Vanaproua ehmunud kisendamist juhtunu peale kuulis sündmuskoha vahetus läheduses asunud mees, kes nurjas noore naise kotijooksu ja pidas naise kinni.

Kohale kutsuti politsei ja Galina toimetati sündmuskohalt Narva politseijaoskonda.

Sele nädala teisipäeval taotles Ida prefektuuri Narva politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Jüri Teslenko naisele maksimumaresti kohaldamist.

Põhjus, miks naisele taotleti karmi aresti, peitub varasemates sarnastes kuritegudes ja karistusena määratud rahatrahvide tasumata jätmises.

Teslenko märkis, et kohtu otsusega määratud 30-päevane arest Galinale sai olla ainuõige karistus.

«Tegemist oli äärmiselt jultunud teoga, mis tõsiselt ohustab meie igapäevast turvatunnet ja nähtavasti ei ole senised karistused Galinat õiguskuulekale käitumisele suunanud,» ütles Teslenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles