Isa tahtis tütart õnnitleda, kuid ei pääsenud löögile. Õnnitlejate järjekord oli nii pikk, et pikaks jutuks ei jagunud aega.
Isa tahtis tütart õnnitleda, kuid ei pääsenud löögile. Õnnitlejate järjekord oli nii pikk, et pikaks jutuks ei jagunud aega. Foto: Madis Veltman

Eesti 52. valitsus, peaminister Kaja Kallase (RE) teine valitsus andis pärast pikale veninud koalitsiooniläbirääkimisi eile riigikogus ametivande. President Alar Karise sõnum uuele valitsusele, kes peab järgmised kaheksa kuud riiki juhtima, oli lihtne: «Teie töö algab kohe pärast ametivannet riigikogus ja puhkust te sel suvel enam ei saa.»

Eilse piduliku päeva võtavad hästi kokku kõige märgilisemad fotod valitsuse ametisse astumisest.

Kui päikesetõusu valitsus astus jaanuaris jahedal hommikul ametisse Kadrioru lossi ees, siis Viljandi valitsus hoopis soojal juulipäeval ja lossis sees riiginõukogu saalis. Põhjus lihtne: toona kehtisid ranged koroonapiirangud.
Kui päikesetõusu valitsus astus jaanuaris jahedal hommikul ametisse Kadrioru lossi ees, siis Viljandi valitsus hoopis soojal juulipäeval ja lossis sees riiginõukogu saalis. Põhjus lihtne: toona kehtisid ranged koroonapiirangud. Foto: Sander Ilvest
Kommentaarid (7)
Copy