KUST LEIDA LISARAHA: Noored räägivad, palju suvetöödel teenivad – ja kui palju aus oleks

Copy
Olerexis klienditeenindajana töötav Aleksander on töökoha valikuga rahul. Niisamuti on ta rahul palgaga, sest see on tema esimene töökoht.
Olerexis klienditeenindajana töötav Aleksander on töökoha valikuga rahul. Niisamuti on ta rahul palgaga, sest see on tema esimene töökoht. Foto: Sander Ilvest

Suvel kasutavad paljud Eesti noored vaba aega tööl käimiseks, kuid mitte ainult: arvestades kiirelt tõusvaid hindu peavad paljud eestlased lisaraha teenimise plaani. Raha, mis inimestele makstakse, pole aga mitmete töötajate hinnangul piisav – aga seda täiesti loogilisel põhjusel.

Triin Eliis töötab suvel Ülemiste Reservedis. «Mind huvitab mood ja mulle meeldib inimestega suhelda,» põhjendas noor oma valikut. Teenindajana töötav Triin Eliis on oma töökoha ja palgaga väga rahul, kuid konkreetset palganumbrit avaldada ei soovi. Tööpäevad on tal sõltuvalt graafikust kas kuue- või üheksatunnised. Mõnikord tuleb ette ka stressirohkeid olukordi, näiteks kui poes on palju rahvast, aga see tüdrukut ei heiduta. Töökollektiiv on väga toetav ja koos saadakse kõigega hakkama, rääkis Triin Eliis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles