Isamaa siserevolutsionäärid tulevad poliitikat tasakaalu väänama (10)

Henry-Laur Allik
, ajakirjanik
Copy
Parempoolsete meelest on Eesti poliitika täiesti vasakule kaldus ja sellele on kaasa aidanud ka Isamaa. Lahendus on nende sõnul loomulikult nemad ise.
Parempoolsete meelest on Eesti poliitika täiesti vasakule kaldus ja sellele on kaasa aidanud ka Isamaa. Lahendus on nende sõnul loomulikult nemad ise. Foto: Madis Veltman

Isamaast välja visatud opositsionäärid Parempoolsed teatasid eile võidukalt, et vajalikud 500 liiget on olemas ning 18. augustil vormistatakse liikumine erakonnaks ära. Ühenduse juhid Kristjan Vanaselja, Lavly Perling ja Tõnis Kons lubavad Eesti poliitika tasakaalu viia ja selle käigus riivida teistelt erakondadelt hääli, sealhulgas ka Isamaalt.

«Eks ta nõudis pingutust, aga, meil on head ja toredad liikmed, kes mõistavad, et Eestil on seda parempoolset erakonda vaja, ja aitasid oma sõpru-tuttavaid ja parempoolselt mõtlevaid inimesi kaasa kutsuda,» võttis kokku Vanaselja.

Tulevased erakonna liidrid tulid avaldusega välja eile Euroopa Liidu maja ees. Radissoni hotelli reklaampinna peale oli ka esitletud liikumise uus logo, mis meenutab edasikerimise nuppu videoaknal. Erakonna hüüdlauseks ongi «Kiirelt edasi!».

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles