Narva linnavolikogu kaks fraktsiooni tahavad tanki teemal arutelu

BNS
Copy
Narva-Jõesuu, tank T-34
Narva-Jõesuu, tank T-34 Foto: Ain Liiva

Narva linnavolikogu fraktsioonide Narva Heaks ja Kesk esindajad tegid linnavalitsusele ja volikogule ettepaneku korraldada Eesti riigi, Narva linna ning ühiskondlike organisatsioonide esindajate osalusel 25. augustil arutelu, et otsustada ühiselt Narva tanki edasine käekäik.

«Monument «Tank T-34» omab suurt sotsiaalset ja avalikku tähtsust valdava enamuse narvalaste jaoks. Monumendil on erinevate inimeste jaoks ka erinevad tähendused. Seoses sellega teeme ettepaneku korraldada töökohtumine Eesti riigi huvide esindajate, kelle pädevusse kuulub selle monumendi edasise saatuse otsustamine, ja Narva linna esindajate vahel, mida esindavad linnapea ja Narva linnavolikogu liikmed,» kirjutasid kahe fraktsiooni esindajad ettepanekus.

Ühtlasi tegid Narva linnavolikogu fraktsioonide Narva Heaks ja Kesk esindajad ettepaneku kaasata koosolekule ühiskondlike organisatsioonide esindajad ja teised huvitatud isikud. Kohtumise tulemusena näevad nad ühise otsuse vastuvõtmist monumendi «Tank T-34» edasise saatuse kohta, mis arvestab kõikide huvigruppide arvamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles