GALERII ⟩ Lauluväljakule kogunesid maalitud ja tuunitud metallhiiglased (1)

Postimees
Copy

Tallinna lauluväljakul toimub reedel ja laupäeval Tallinn Truck Show, kus piirkonna suurimale maalitud ja tuunitud raskeveokite show-näitusele kohale sõitnud autod maksavad kokku üle 14 miljoni euro ning rekade kogukaal ületab 800 tonni.

«Iga maalitud ja tuunitud veok on täiuslik ja ainulaadne meistriteos, mida arendatakse aastaid. Nende juhid on oma ala andunud fännid ning enamik neist on auto täiustamisele kulutanud üüratuid summasid. Metallhiiglased üllatavad oma originaalse ja luksusliku sisustusega,» kirjutasid ürituse korraldajad.

Sõu kalleim auto on väärt 500 000 eurot ja see kuulub Skandinaavia suurima ilurekade autopargi omanikule Mika Auvinenile. Keskmiselt sõidab iga sealne auto maha 150 000 – 300 000 kilomeetrit aastas. Ainult väga vähesed rekad on tuunitud näituste tarbeks, enamik teeb igapäevatööd kauba-, killustiku- või betoonivedajana.

Eksklusiivselt näituseautoks ümberehitatuna väisab sel korral Eestit Taani suurveok, mille sisse on ehitatud Metsiku Lääne stiilis autentne kõrts.

Lisaks toimuvad kahel päeval trikimootorratturite show’d, freestyle-motorkrossi ja puurimootorratturite etteasted. Oma oskusi näitavad autodriftijad ja veokaralli meistrid. Peaesineja on legendaarne Motörheadi kitarrilegend Phil Campbell oma bändiga The Bastards Sun. Lisaks näeb laval näiteks Terminaatorit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles