5 head põhjust, miks Postimehe rakendust kasutada (2)

Karl Gustav Adamsoo
Copy
Postimehe mobiilirakendus
Postimehe mobiilirakendus Foto: Postimees.ee

Postimehe uudiste rakendus pakub Sulle värsket ja terviklikku ülevaadet maailmast. Kui sa pole enda nutiseadmesse veel Postimehe rakendust alla laadinud, siis siin on viis põhjust, miks see võiks olla täitsa hea mõte.

1. Kui soovid, jõuavad uudised sinuni rakendust avamata!

Ole esimesena kursis, mis maailmas toimub. Lisaks uudistele leiad sa rakendusest tabavaid galeriisid, videoid, ülekandeid ning palju muud. Värskeim info jõuab kohe sinuni kui sul on teavitused tellitud. Kui lubad toimetajal endale saata teavitusi (push notification) kõige olulisemate uudiste kohta, oled toimuvaga alati hästi kursis - isegi rakendust avamata. Meie toimetajad oskavad sinu jaoks valida välja kõige paremad ja olulisemad lood.

2. Rakendust saad mugavalt kasutada kõikides seadmetes

Postimehe rakendust saad kasutada kõikides nutiseadmetes, mida endaga kaasas kannad. Kui oled Androidi seadme kasutaja, saad Postimehe rakenduse alla laadida Google Play poest. Apple'i nutitelefonide ja tahvelarvutite omanikud saavad seda teha App Store'is.

3. Postimehe rakendus on nüüd olemas ka nutikellas!

Tänu uuele kellarakendusele püsivad Postimehe lugejad Eestis ja maailmas toimuvaga kursis isegi siis, kui telefoni käepärast pole. Kui Sul on olemas Apple Watch nutikell, näed oma randmelt alati värskeid uudiseid või kuulata Duo Meedia raadiosaateid. Kella kaudu raadiosaadete kuulamine on mugav lahendus sportimisel, jalutuskäigul või muudel hetkedel, mil pole aega telefoni kasutada.

Postimehe rakendus on kõigile Apple Watchi kasutajatele tasuta ning selle nutikella paigaldamiseks peab olema telefoni tõmmatud Postimehe äpp.

4. Tee uudiste lugemisest üks paus ja mängi

Kui Sul on soov uudiste lugemisest puhata, siis on Postimehe rakenduses oma koha leidnud ka populaarsed mängud. Sudoku, 2048, trips-traps-trull ja alati värsked ristsõnad - igaüks leiab endale sobiva.

5. Pane ekraan kinni ja kuula meelepärast podcasti

Postimehe rakendusse on koondunud mitmekesine valik podcaste - värskelt maailmas toimuvast kuni näiteks spordiuudiste ja kunstini välja. Vali lihtsalt välja meelepärane saade ja asu kuulama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles