PILTUUDIS ⟩ Politseinik valmistas väljakutsel üksikule prouale hommikusöögi: «Paraku me iga üksiku eaka juurde ei jõua» (2)

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Politseinik valmistas prouale praetud muna röstitud saiaga ning joogiks sooja tee.
Politseinik valmistas prouale praetud muna röstitud saiaga ning joogiks sooja tee. Foto: Põhja prefektuur

«Politseitöös tuleb ette kõiksugu olukordi ning isegi kokandusoskused võivad tulla kasuks kellegi aitamisel,» kirjutas politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuur ühismeedias. 

Nad selgitasid, et teisipäeval sai politsei arstilt palve kontrollida, kas eelmisel päeval ravilt lahkunud 75-aastane proua on jõudnud koju ning kuidas on tema tervis.

«Kui patrull pensionäri elukohta saabus, selgus, et naine ei ole eelmise päeva õhtust alates midagi söönud. Oodates kiirabi, valmistas politseipatrull toredale daamile hommikueinet,» jagas politsei, lisades, et kiirabi vaatas naise üle ning tõdes, et tema tervis on igati normis. 

«Kuigi meil oli rõõm prouat aidata, ei jõua me paraku iga üksiku eaka juurde. Seepärast tuletame meelde, et kõik võiks rohkem huvi tunda, kuidas läheb meie eakatel sugulastel ja tuttavatel. Üksikud eakad vajavad tuge ja hoolt, seega märkame ja abistame neid rohkem.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles