Politsei tungiv soovitus: seenele minnes võta kaasa telefon!

BNS
Copy
Seenelised.
Seenelised. Foto: Marko Saarm

Ida prefektuur tuletab kõigile seenelistele meelde, et metsa minnes olgu kaasas mobiiltelefon ja seljas erksavärviline riietus, sest nõnda on eksimise korral hulga etem abi kutsuda.

Selle hooaja esimese teate metsa eksinud seenelisest sai Ida prefektuur möödunud pühapäeval Mäetaguselt. Selgus, et seenele läinud paar kaotas üksteist silmist ning 52-aastane mees ei leidnud enam teed metsast välja.

Teatele reageeris kohe Ida prefektuuri käpapatrull ja õige pea võttis koer Rommel koerajuht Tarvi juhtimisel jälje üles ning tõi mehe koos suure seenekorviga metsast välja.

Politseikoer Rommel.
Politseikoer Rommel. Foto: Ida prefektuur

Eksinud mehega oli õnneks kõik korras ja see olukord lahenes õnnelikult, sest mehel oli kaasas mobiiltelefon millega abi kutsuda ja enda olukorrast teada anda.

«Tuletame meelde ja paneme kõigile südamele, et igaüks võib eksida ja hätta sattuda, ka võib ootamatult tervis halveneda või tekkida muu olukord, kus on kiirelt abi vaja kutsuda. Seepärast on oluline, et ühes seenekorviga haarataks kindlasti kaasa ka laetud akuga mobiiltelefon – see võib päästa teie elu,» toonitas politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles