Homne Postimehe AK tuleb Soome-erinumbrina

Neeme Korv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe arvamus- ja kultuurilisa AK Soome erinumbri esikülg.
Postimehe arvamus- ja kultuurilisa AK Soome erinumbri esikülg. Foto: Repro

Laupäevase Postimehe vahel ilmuv arvamus- ja kultuurilisa AK on seekord küll tavapärase ülesehitusega, kuid temaatiliselt pühendatud Soomele ning Eesti-Soome suhetele ja kokkupuutepunktidele eri valdkondades.

AK avab usutlus Nobeli rahupreemia laureaadi Martti Ahtisaariga, kes kinnitab, et suure venna kompleksi ei peaks kellelgi olema. Fennougrist Kulle Raig võrdleb soomlaste ja eestlaste käitumistavasid; kirjanik Maimu Berg mõtiskleb esseerubriigis, mis maa see Soome õieti on.

Põhjamaade Investeerimispanga asepresident Gunnar Okk usub, et Eesti ja Soome saaksid koos arendada kultuuri ja infotehnoloogiat; mainekas poliitikavaatleja Matti Apunen kritiseerib Soome valimissüsteemi; ajaloolane Toomas Hiio heidab pilgu minevikku ja küsib, miks Kalevipoeg just Soome sepa juurde mõõga järele sõitis.

Martti Puukko tutvustab lugejatele marssal Mannerheimi eestlannast erasekretäri Jutta Zilliacust ja Jan Kaus Finlandia preemia võitjat Kjell Westöt. Plaadiküljel tuleb juttu värskest Soome muusikast ja põhjanaabrite-teemaline kolumn ilmub ka Mart Juure autorikülje Juurikas.

Soome-erilehe saavad homme postkasti kõik Postimehe tellijad ning leht on, nagu AK ikka, laupäevase Postimehe vahel ka üksikmüügis.

Homset AK erinumbrit jagati juba täna eksklusiivsena Tallinnas Eesti-Soome majanduskonverentsil, mille korraldasid advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene, majandusuudiste portaal E24 ja ajaleht Postimees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles