Narvalane ärgitas videopostituses Venemaad Eestit okupeerima (42)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Narvalane Aleksandr Hänninen, kes rüvetas Ukraina lippu ning ärgitas hiljem videopostituses Venemaad Eestit okupeerima.
Narvalane Aleksandr Hänninen, kes rüvetas Ukraina lippu ning ärgitas hiljem videopostituses Venemaad Eestit okupeerima. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Narvas elav venemaalane kutsus videopostituses Venemaad üles okupeerima Eestit. Mees salvestas Venemaa hümni saatel video, sättides enda kõrvale ka Venemaa trikoloori. Politsei alustas mehe suhtes süüteomenetluse. 

«Kõigile tere! Täna jänkide marionetid - Eesti valitsus - just praegu demonteerivad mälestusmärki, mis on Narva tee ääres. Mälestusmärk T-34. Sellised värdjad, mitte midagi ei karda, mitte mingisugust vastutust. Sulgesid tee ja toimetasid kohale sõjaväelasi - 20 autot ja koerad - ja demonteerivad meie mälestusmärki. Milline on meie reaktsioon? Mida me teeme, Venemaa inimesed, kuidagi peab sellele reageerima,» rääkis mees videos, mille taustal mängis Vene hümn.

«Ma kutsun üles leidma fašistlikke mälestusmärke, mis asuvad Eestis, ja vandaalitseda. Kokkuvõttes, midagi peab tegema. Vot selline valitsus... Täna Ukraina, homme Eesti. Elagu Venemaa. Mis te arvate tõesti, Eesti valitsus, et kui siia tuleb Venemaa, siis keegi meie lastest, kes andsid teile vande, värdjad, lähevad teid kaitsma? Kaabakad eestlased. Mitte keegi ei tule teid kaitsma. Meie lapsed ei lähe sõtta teie eest, NATO prostituudid. Jätke meelde, kahe tunni pärast, ma loodan, on Venemaa Tallinnas,» rääkis ta videos. 

Kommentaarid (42)
Copy
Tagasi üles