Parempoolsed peavad neljapäeval erakonna asutamiskoosoleku (1)

BNS
Copy
Lavly Perling.
Lavly Perling. Foto: Madis Veltman

Tallinnas toimub neljapäeval Erakond Parempoolsed asutamiskoosolek - üldkogul valitakse ka erakonna juhtkond ning 14 liikmelisse juhatusse kandideerib 25 inimest, erakonna juhi kandidaat on Lavly Perling.

Parempoolsed usuvad, et konkurents on võti parimate väljundite ja lahenduste leidmiseks. Aus konkurents tagab suure valiku, innovatsiooni ja parima kvaliteedi. «Tänane juhatusse kandideerimine näitab, et me ei räägi ainult Eesti puhul konkurentsivõimest, vaid ka enda organisatsioonisisesest konkurentsist. Meie liikmed on nõudlikud ka enda ja Erakond Parempoolsed suhtes. Juhatusse kandideerijad väärivad tunnustust enda valmisolekus võtta vastutus ja astuda juhirolli. Liikmete enda nõudlikus ja vastutustunne on juba täna tugeva organisatsiooni tunnus,» märgib loodav erakond.

25 juhatuse kandidaati on Henrik Aavik; Jaagup Ainsalu, Andres Kaarmann, Siim Kiisler, Priit Kollo, Tõnis Kons, Karel Kuningas, Inga Kupp-Silberg, Kati Kuusk, Andero Laur, Margit Leerimaa, Jaanus Leichner, Tarmo Linnamägi, Kaido Loor, Indrek Luberg, Mihkel Palk, Merle Raun, Ann Räämet, Rait Mattias Salvan, Aadi Tegova, Kadri Tillemann, Jaan-Mihkel Uustalu, Ville Vallaste, Kristjan Vanaselja ja Tiit-Rein Viitso.

Revisjonikomisjoni kandidaadid on Anne Hansberg, Aive Kalev, Merle Kruus, Rey Laas, Mari-Liis Tamm ja Paavo Ulmanis.

Esimehe kandidaat on Lavly Perling.

«Erakond Parempoolsed juhtorganite valimised viiakse läbi e-hääletamise teel ja tulemused avalikustatakse õhtul kell 16 Fahle galeriis algaval erakonna asutamiskoosolekul,» ütles valimistoimkonna esimees Madis Kübar.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles